ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА  WWW.EKOPLOD.EU

Собственост

Настоящият сайт е собственост на „БГАКАУНТ ЕООД/BGACCOUNT LTD

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички видове текстови, графични, фото- и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на „БГАКАУНТ ЕООД, в случай, че не е посочено друго.

Публикуването на оферти в този Сайт е напълно безплатно и не се изисква регистрация.

Екипът на  Ekoplod.eu  не носи отговорност за публикуваните оферти, освен за тези в които изрично е упоменато в Общи условия, че  Ekoplod.eu  е продавач.

УКАЗАНИЯ ЗА ПУБЛИКУВАНЕ:

Офертите си можете да публикувате от формата  „ДОБАВИ ОФЕРТА“, към която има линк във всички страници на сайта. Първата стъпка е да се избере категория на офертата според артикула, който продавате ,купувате или предлагате услуга. Попълването на повечето полета е задължително, за да добие Вашата оферта или рецепта завършен вид. С цел тя да бъде максимално полезна за евентуалните потребители и читатели на Ekoplod.eu , моля, възползвайте се от възможността да дадете изчерпателна информация . След като сте формулирали Вашата оферта и е изпратите, администратор ще я прегледа и при липса на противоречия с настоящите Общи условия тя ще бъде публикувана в Сайта. Моля, отделяйте време за проверка на написаното – запазваме си правото да не публикуваме неграмотно написани оферти.

ЗАБРАНИ:

Абсолютно забранено е публикуването на оферти с нецензурно и обидно съдържание. Забранено е публикуването на оферти  с импулсни телефони, независимо дали това е указано. Недопустимо е повторното публикуване на една и съща оферта. Не се толерира публикуването на оферти в неотговарящи на съдържанието им категории. Такива оферти няма да получат одобрение за публикуване в сайта. Ако все пак забележите оферта в някое от горните нарушения, моля, обърнете се към нас на е-поща „ office@ekoplod.eu”. Предварително благодарим за Вашето съдействие.

ВНИМАНИЕ:

Информацията в Сайта е публично достояние и затова съществува възможност недобросъвестни потребители да злоупотребят с нея. Ето защо в полето за контакти с подателя на офертата е задължително, същевременно достатъчно, въвеждането само на валиден е-mail адрес. Изборът да оставите и други координати за връзка е лично Ваш.

ПРОМЕНИ В ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ:

Ekoplod.eu си запазва правото да променя настоящите условия без предварително да известява потребителите. Новите Общи условия за публикуване на оферти  влизат в сила от момента на тяхното публикуване в Сайта „Ekoplod.eu

Конфиденциалност

Поради естеството на Интернет като глобална мрежа, не винаги обменът на информация може да бъде напълно защитен и гаранции не могат да бъдат дадени, че някаква част от информацията няма да попадне в неоторизирани лица.

Също така, никоя система не е абсолютно сигурна и защитена от посегателства на хакери или манипулиране на данните.

„БГАКАУНТ ЕООД” може да предоставя събраната статистическа информация за посетителите на сайта на рекламодатели/рекламни агенции, които водят статистика за броя влизания и други действия на потребителите върху техните рекламни банери и линкове, както и да изготвя вътрешни статистики за целите на директния маркетинг .

С приемането на настоящите Условия за ползване, потребителите се съгласяват с обработването на предоставените от тях при попълване на заявка за регистрация лични данни за целите на директния маркетинг.

Потребителите имат право да възразят срещу обработването на личните им данни за целите на директния маркетинг, като изпратят писмено съобщение до „БГАКАУНТ ЕООД” на следния  e-mail: office@bgaccount.eu

Не се смята за директен маркетинг изпращането на информация за промени в условията за регистрация или Условията за ползване на сайта.

Обезщетения

„БГАКАУНТ ЕООД” си запазва правото да търси обезщетение за евентуални вреди и претенции на трети страни, следствие от нарушаването на настоящите Условия за ползване и/или не регламентирано използване услугите на сайта  https://bgaccount.eu/   и    https://ekoplod.eu/

За всички неуредени с настоящите Условия за ползване въпроси се прилага действащото българско законодателство.

Отварянето на страници на сайта и/или следването на линкове в него представлява декларация от страна на потребителя, че е запознат, приема и се задължава да спазва настоящите Условия за ползване.


БГАКАУНТ ЕООД

 

 

 

 

 

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕМ СЧЕТОВОДНА КЪЩА (КАНТОРА)?