-Куланов2-мал

 

 

 

 

 

Уважаеми бизнесмени на Република България, България е една от основните търговски и икономически партньори на Украйна в региона на Балканите. Според Държавната комисия по статистика на Украйна, през януари-май 2015 г. оборотът на търговията със стоки в размер на 249,2 милиона щатски долара.

Сред европейските бизнесмени съществува устойчиво мнение, често оправдано в миналото, че е трудно да се прави бизнес в Украйна, както и да се сътрудничи с украинският бизнес е рисковано и с високи данъци, а също и висока корупцията. Това наистина се е случило в миналото, а започналите в  тази година от правителството на Украйна и новият управител на област Одеса  г-н Саакашвили реформи и либерализация в данъчното облагане, промени ситуацията към по-добро.

Нашите специалисти са готови да предоставят пълна информация за улесняване на регистрирането на фирми, опростяване на данъчната система и намаляване на данъчните ставки и т.н. за българските бизнесмени, да развива и насърчава търговските и икономическите отношения между Украйна и България. „Kulanov & Co“ компания с дългогодишен опит в областта на одита, счетоводни и консултантски услуги, както и в обучението на млади специалисти в областта на счетоводството и финансите. Основният вид на нашата дейност е счетоводен, консултиране и аутсорсинг, както и одитите, необходими и инициатива. В нашия екип има етнически българи, това ще ви помогне в общуването и разбирането с представители на българския бизнес и инвеститорите. Като се има предвид пазара 42 милиона в Украйна, търговско споразумение с Европейския съюз, както и подобряване на инвестиционния климат в Украйна, особено след перспективите откриването на реализация на пакета от реформи, приет от нашето правителство, по отношение на данъчното облагане, митническия и регистрационни услуги, българския бизнес може безопасно да се привлече вниманието си към Украйна и в Одеска област, в частност. Нашите експерти в областта на счетоводството и в подкрепа на бизнеса ще имат възможност да затворят пълния спектър от бизнес проблеми, срещани от чуждестранни компании да навлязат на украинския пазар: организационни услуги за получаване на делегации, свързани с бизнес услугите, както и професионални дейности за подпомагане инвестиционни консултации. Нашият опит в откриване на клонове в южната част на Украйна, ще помогне на вашите бизнесмени ефективно и с минимални загуби за започване на бизнес. Познаване на пазара и опита ни в южната част на Украйна, ще им помогне да разширят бизнеса си.

+380503315847;

www.kulanov.com;

akulanov@te.net.ua

 

 


Да подкрепим Българския Производител